اطلاعیه
  1. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  2. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  3. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  4. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  5. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  6. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  7. کارگاه تخصصی《کیک های کافی‌شاپ》
  8. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  9. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  10. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  11. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  12. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  13. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  14. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  15. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  16. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  17. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  18. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  19. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  20. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  21. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  22. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  23. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  24. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  25. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  26. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  27. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  28. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  29. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  30. کارگاه تخصصی کوکی
  31. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  32. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  33. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  34. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  35. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  36. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  37. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  38. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"

این آزمون با هدف سنجش مهارت‌های عملی دانشجویان در حوزه غذاهای اصیل ایرانی برگزار شد.

گزارش برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"

آزمون عملی درس «آشپزی کلاسیک ایران ۱» به تدریس سرکار خانم مهدیه بره‌ مقدم، روز شنبه ۱۷ خردادماه با حضور ۳۰ نفر از دانشجویان، در محل بخش کافه‌مطالعه مرکز برگزار شد.

این رویداد با حضور افتخاری جناب آقای دکتر مختارزاده، رئیس محترم مرکز و جناب آقای مهندس باقری، معاونت آموزشی مرکز، رنگ و جلوه‌ای خاص یافت. همچنین سرکار خانم عامری، از اساتید محترم مرکز، به عنوان داور در این آزمون حضور داشتند و عملکرد دانشجویان را با دقت و تخصص مورد ارزیابی قرار دادند.

این آزمون با هدف سنجش مهارت‌های عملی دانشجویان در حوزه غذاهای اصیل ایرانی برگزار شد. محتوای آزمون شامل چهار بخش اصلی بود:

_انواع آش و سوپ‌های سنتی

_خورش‌های ایرانی متنوع

_پلوهای مخلوط با دستورهای اصیل

_انواع کباب‌ها با تکنیک‌های مختلف طبخ

دانشجویان ضمن رعایت اصول بهداشت و ایمنی غذا، توانایی خود را در تهیه و ارائه غذاهای سنتی ایرانی به نمایش گذاشتند. عملکرد آنان از نظر طعم، نحوه ارائه، ترکیب مواد و تکنیک‌های پخت توسط داوران بررسی و ارزیابی شد. برگزاری این آزمون در فضای دل‌نشین کافه‌مطالعه مرکز، تجربه‌ای متفاوت و انگیزه‌بخش برای دانشجویان فراهم کرد و فرصتی بود تا آموخته‌های نظری خود را به‌صورت عملی به نمایش بگذارند.

مرکز آموزشی با تداوم این‌گونه برنامه‌های کاربردی و مهارتی، در مسیر ارتقای سطح دانش تخصصی و عملی دانشجویان گام برمی‌دارد.