دانشجویان با بهرهگیری از تکنیکهای روز و رعایت اصول ایمنی و بهداشت، توانمندی خود را در طراحی، آمادهسازی و ارائه غذاهای سلامتمحور به نمایش گذاشتند.
گزارش برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
روز یکشنبه ۱۳ خردادماه، آزمون عملی با محوریت تهیه و ارائه غذاهای گیاهی با حضور ۳۰ نفر از دانشجویان و با تدریس سرکار خانم مهدیه برهمقدم، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در مرکز برگزار گردید.
این آزمون با حضور افتخاری و ارزشمند جناب آقای دکتر مهدی عباسی، مدیرکل محترم هتل پردیسان، جناب آقای دکتر مختارزاده، رئیس مرکز و جناب آقای مهندس باقری، معاونت آموزشی مرکز همراه بود. حضور این عزیزان به عنوان داوران، بر کیفیت و اعتبار این آزمون افزود.
محتوای آزمون شامل بخشهای متنوعی از غذاهای گیاهی بود که دانشجویان موظف به تهیه و ارائه آنها بودند:
_انواع سوپهای گیاهی
_پیشغذاهای گیاهی متنوع
_غذاهای اصلی گیاهی با ترکیبات خلاقانه
_سالادهای گیاهی با تزئین و ترکیببندی حرفهای
در این آزمون، دانشجویان با بهرهگیری از تکنیکهای روز و رعایت اصول ایمنی و بهداشت، توانمندی خود را در طراحی، آمادهسازی و ارائه غذاهای سلامتمحور به نمایش گذاشتند.
داوران محترم با دقت عملکرد شرکتکنندگان را از جنبههایی مانند طعم، خلاقیت، چیدمان، ارزش غذایی و نحوه ارائه مورد ارزیابی قرار دادند. برگزاری این آزمون نهتنها فرصتی برای سنجش مهارتهای عملی دانشجویان بود،
بلکه زمینهای مناسب برای ترویج سبک زندگی سالم از طریق تغذیه گیاهی نیز فراهم نمود. مرکز امیدوار است با استمرار برگزاری چنین برنامههای تخصصی، مسیر ارتقای توانمندیهای حرفهای دانشجویان و تربیت نیروهای متخصص در حوزه تغذیه سالم و آشپزی نوین را هموارتر سازد.