اطلاعیه
  1. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  2. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  3. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  4. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  5. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  6. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  7. کارگاه تخصصی《کیک های کافی‌شاپ》
  8. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  9. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  10. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  11. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  12. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  13. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  14. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  15. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  16. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  17. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  18. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  19. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  20. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  21. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  22. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  23. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  24. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  25. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  26. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  27. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  28. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  29. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  30. کارگاه تخصصی کوکی
  31. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  32. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  33. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  34. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  35. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  36. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  37. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  38. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان

راستای ارتقای دانش کاربردی و آشنایی بیشتر دانشجویان با فضاهای حرفه‌ای حوزه غذا و خدمات، برنامه‌ای با عنوان حضور علمی برای دانشجویان دوره کاردانی آشپزی از قصر سلطان بازدید به عمل آوردند

گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان

در راستای ارتقای دانش کاربردی و آشنایی بیشتر دانشجویان با فضاهای حرفه‌ای حوزه غذا و خدمات، برنامه‌ای با عنوان حضور علمی برای دانشجویان دوره کاردانی آشپزی در روز دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار شد.

این برنامه در مجموعه غذایی قصر سلطان، واقع در نزدیکی حرم مطهر رضوی (چهارراه شهدا - آیت‌الله بهجت ۳ - اولین کوچه سمت راست)، انجام شد. این مجموعه با تنوع غذایی گسترده، فرصتی ارزشمند برای آشنایی با سبک‌های مختلف ارائه خدمات غذایی فراهم آورد.

مجموعه قصر سلطان شامل بخش‌هایی متنوع همچون غذاهای ایرانی، عربی، فست‌فود، غذاهای دریایی، انواع سالادهای عربی، کافی‌شاپ، چایخانه، باقلوای لبنانی، نانوایی، فروشگاه سوغات و خدمات موبایل است.

همچنین فضاهایی با طراحی VIP و سالن‌های اختصاصی برای برگزاری جلسات و میهمانی‌های کوچک فراهم شده که جلوه‌ای از خدمات سطح بالا در صنعت غذا را به نمایش می‌گذارد.

این حضور علمی با هدف شناخت شیوه‌های مدرن مدیریت مجموعه‌های غذایی، آشنایی با تنوع منو و نوع چیدمان فضاها برگزار شد و برای دانشجویان فرصتی مفید برای مشاهده مستقیم استانداردهای اجرایی در صنعت غذا و مهمان‌نوازی فراهم آورد.