اطلاعیه
  1. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  2. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  3. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  4. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  5. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  6. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  7. کارگاه تخصصی《کیک های کافی‌شاپ》
  8. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  9. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  10. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  11. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  12. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  13. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  14. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  15. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  16. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  17. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  18. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  19. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  20. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  21. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  22. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  23. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  24. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  25. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  26. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  27. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  28. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  29. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  30. کارگاه تخصصی کوکی
  31. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  32. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  33. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  34. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  35. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  36. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  37. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  38. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴

در راستای توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ترویج غذاهای بومی، تیم دانشگاهی متشکل از سرکار خانم سرور فتحعلی‌زاده و سرکار خانم نجمه قلی‌پور روز پنج‌شنبه دوم خرداد ۱۴۰۴، در این جشنواره شرکت کردند

گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴ .

در راستای توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ترویج غذاهای بومی، تیم دانشگاهی متشکل از سرکار خانم سرور فتحعلی‌زاده و سرکار خانم نجمه قلی‌پور روز پنج‌شنبه دوم خرداد ۱۴۰۴، ساعت ۷ صبح از مشهد به مقصد خلیل‌آباد حرکت کرد. تیم در ساعت ۱۱ به محل برگزاری جشنواره تاک‌پلو رسید و بلافاصله اقدامات مربوط به چیدمان غرفه و آماده‌سازی آیتم‌ها را آغاز نمود. آیتم‌های ارائه‌شده در این جشنواره شامل موارد زیر بود:

_طبخ دلمه برگ مو با چاشنی‌های متنوع شامل ملس، ترش و شیرین متناسب با ذائقه بومی منطقه

_پخت چهار مدل نان سنتی با طعم،

_فرم و دیزاین‌های متفاوت میوه‌آرایی و تهیه ژله میوه‌ای گل‌آرایی سنتی برای تزئین فضای غرفه

_آماده‌سازی و سرو دوغ محلی

_تهیه و سرو نوشیدنی خانگی نعنا لیمو

پس از اتمام آماده‌سازی، تیم ساعت ۱۳ از سالن مسابقه خارج شد و مرحله داوری از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰ توسط استاد جناب آقای حسن یگانه‌فر و استاد سرکار خانم مرضیه جمشیدیان، از کارشناسان صدا و سیما و مدرسین برجسته مرکز آموزشی پردیسان، انجام شد.

داوری بر اساس کیفیت، طعم، ارائه هنری و خلاقیت صورت گرفت. سپس بازدید عمومی و تست مردمی از غرفه‌ها انجام شد.

مراسم اصلی جشنواره از ساعت ۱۸:۳۰ آغاز گردید و شامل برنامه‌هایی چون موسیقی زنده، شعبده‌بازی، ورزش باستانی، رونمایی از لباس جدید تیم کاشمر و اجرای سازهای سنتی بود. در بخش پایانی و طی مراسم اهدای جوایز که ساعت ۲۱:۳۰ برگزار شد، با افتخار اعلام گردید که خانم سرور فتحعلی‌زاده موفق به کسب مقام اول در بین ۱۲۰ شرکت‌کننده شدند. همچنین به پاس همکاری تیمی و مشارکت مؤثر، لوح تقدیر به خانم نجمه قلی‌پور اهدا شد.

تیم پس از پایان مراسم، ساعت ۲۲ محل جشنواره را ترک کرده و حدود ساعت ۲ بامداد به مشهد بازگشت.