برگزاری دوره کوتاه مدت در راستای ارتقای مهارتهای کاربردی فراگیران و با هدف آشنایی تخصصی با اصول تهیه انواع کوکی، دوره کوتاهمدت «کوکی تخصصی» انجام گردید
برگزاری دوره کوتاهمدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
در راستای ارتقای مهارتهای کاربردی فراگیران و با هدف آشنایی تخصصی با اصول تهیه انواع کوکی، دوره کوتاهمدت «کوکی تخصصی» روز چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ از ساعت ۱۱ تا ۱۵ در کارگاه آشپزی مرکز علمی کاربردی پردیسان برگزار شد.
مدرس این دوره، سرکار خانم مرضیه جمشیدیان، کارشناس صدا و سیما و از مدرسین برجسته و توانمند مرکز، با ارائه آموزشهای عملی و تخصصی، ۹ آیتم متنوع از کوکیهای پرکاربرد و محبوب را به شرکتکنندگان آموزش دادند.
در این دوره، ۱۵ نفر از فراگیران علاقهمند به رشتههای مرتبط با شیرینیپزی و آشپزی حضور داشتند و با تکنیکها و نکات حرفهای در تهیه کوکی آشنا شدند.
فضای کلاس با مشارکت فعال فراگیران و اجرای عملی توسط آنان همراه بود که به کیفیت هرچه بهتر دوره کمک شایانی کرد. در پایان این دوره، از شرکتکنندگان با نمونههای تهیهشده پذیرایی بهعمل آمد و گواهی شرکت در دوره به فراگیران اعطا خواهد شد.
مرکز علمی کاربردی پردیسان برگزاری چنین دورههایی را در راستای توانمندسازی مهارتی فراگیران بسیار حائز اهمیت دانسته و در آینده نیز برنامهریزی برای برگزاری دورههای مشابه ادامه خواهد داشت.