اطلاعیه
  1. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  2. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  3. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  4. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  5. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  6. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  7. کارگاه تخصصی《کیک های کافی‌شاپ》
  8. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  9. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  10. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  11. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  12. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  13. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  14. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  15. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  16. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  17. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  18. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  19. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  20. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  21. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  22. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  23. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  24. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  25. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  26. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  27. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  28. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  29. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  30. کارگاه تخصصی کوکی
  31. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  32. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  33. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  34. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  35. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  36. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  37. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  38. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی

گزارش بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی - مقطع کاردانی مرکز آموزش علمی کاربردی پردیسان

در راستای اجرای برنامه‌های درسی مرتبط با درس «کاربینی» و به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با محیط‌های واقعی مرتبط با رشته آشپزی، بازدیدی آموزشی در تاریخ دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 از ساعت 10 الی 12 ظهر از قصر لیوسا برگزار شد.

این بازدید با همراهی و نظارت استاد علی زارعی، مدرس درس کاربینی، انجام شد. در جریان این بازدید، دانشجویان با فضای حرفه‌ای رستوران و تشریفات قصر لیوسا آشنا شدند.

از جمله بخش‌هایی که مورد توجه قرار گرفت، می‌توان به آشپزخانه صنعتی، نحوه آماده‌سازی غذاها، انبار مواد اولیه، و همچنین چیدمان و آراستگی سالن پذیرایی اشاره کرد.

مسئولان قصر لیوسا توضیحات جامعی درباره فرآیند تهیه غذا، رعایت اصول بهداشتی، و شیوه‌های نوین سرو غذا ارائه دادند. این بازدید نقش مهمی در افزایش شناخت عملی دانشجویان نسبت به محیط‌های واقعی کاری در حوزه آشپزی داشت و موجب آشنایی آنان با استانداردها و الزامات شغلی در این حوزه شد.

در پایان از مدیریت محترم قصر لیوسا و همکاران ایشان بابت همکاری و فراهم کردن فرصت این بازدید آموزشی صمیمانه قدردانی می‌شود.