گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403 مرکز آموزش علمیکاربردی پردیسان
گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان مرکز آموزش علمیکاربردی پردیسان
تاریخ: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت: ۱۱:۰۰ الی ۱۲:۳۰
مکان: سالن خیام، هتل پردیسان
جلسهای با هدف توجیه و آشنایی نودانشجویان مرکز آموزش علمیکاربردی پردیسان، در تاریخ فوق در سالن خیام هتل پردیسان برگزار گردید.
در این نشست، جناب آقای دکتر مختارزاده (رئیس مرکز)، جناب آقای مهندس پوربابایی (معاون فرهنگی)، جناب آقای باقری (معاون آموزشی)، جناب آقای دشتی (رئیس حراست)، خانم مهربان (کارشناس فرهنگی) و مهمان محترم جناب آقای محمد مصطفی رحیمی حضور داشتند.
جناب آقای رحیمی، کارشناس ارشد در رشته غذا و نوشیدنی از پردیس دانشگاه شریف در کیش، با ۳۴ سال تجربه در حوزه تشریفات غذا و نوشیدنی، سهم بزرگی در صنعت هتلداری دارند. ایشان در مسابقات Good Food در سالهای ۲۰۱۸، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ رتبههای اول و دوم را کسب کردهاند. همچنین، آقای رحیمی به عنوان مشاور در راهاندازی هتلهای معتبر همچون هتل ۵ ستاره آراز نوشهر، هتل داریوش کیش، هتل آرم کیش، هتل مارینا پارک و شایان جزیره کیش و اینترکونتیننتال قطر نقش داشتهاند.
محورهای اصلی جلسه شامل معرفی ساختار و بخشهای مختلف مرکز، تبیین ضوابط و قوانین آموزشی، انضباطی و فرهنگی، و آشنایی دانشجویان با فرآیندهای مرتبط با آموزش و ثبتنام بود. در این برنامه، آقای دکتر مختارزاده (رئیس مرکز)،جناب آقای مهندس پوربابایی (معاون فرهنگی) ،جناب آقای باقری (معاون آموزشی) و ، ضمن خوشآمدگویی به دانشجویان، نکات مهمی در زمینه رعایت نظم، مسئولیتپذیری و نقش دانشجو در پیشبرد اهداف آموزشی و فرهنگی دانشگاه بیان نمودند.
جناب آقای رحیمی نیز با سخنرانی خود، به تشریح تجربیات و نقش مهم دانشجویان در ارتقای کیفیت آموزشی و فرهنگی دانشگاه پرداختند. ایشان همچنین از اهمیت تعامل سازنده میان دانشجویان و اساتید در فرآیند یادگیری و تحصیل تأکید کردند و بیان داشتند که دانشگاه باید فضایی برای رشد و شکوفایی استعدادهای جوان فراهم آورد.
در پایان برنامه، فضای صمیمانهای فراهم شد تا نودانشجویان ضمن تعامل بیشتر با یکدیگر، نخستین روز حضورشان در محیط دانشگاهی را با خاطرهای خوش و دلنشین به پایان برسانند.