اطلاعیه
  1. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  2. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  3. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  4. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  5. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  6. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  7. کارگاه تخصصی《کیک های کافی‌شاپ》
  8. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  9. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  10. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  11. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  12. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  13. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  14. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  15. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  16. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  17. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  18. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  19. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  20. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  21. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  22. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  23. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  24. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  25. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  26. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  27. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  28. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  29. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  30. کارگاه تخصصی کوکی
  31. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  32. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  33. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  34. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  35. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  36. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  37. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  38. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403

گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403 مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان

گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان

تاریخ: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

ساعت: ۱۱:۰۰ الی ۱۲:۳۰

مکان: سالن خیام، هتل پردیسان

جلسه‌ای با هدف توجیه و آشنایی نودانشجویان مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان، در تاریخ فوق در سالن خیام هتل پردیسان برگزار گردید.

در این نشست، جناب آقای دکتر مختارزاده (رئیس مرکز)، جناب آقای مهندس پوربابایی (معاون فرهنگی)، جناب آقای باقری (معاون آموزشی)، جناب آقای دشتی (رئیس حراست)، خانم مهربان (کارشناس فرهنگی) و مهمان محترم جناب آقای محمد مصطفی رحیمی حضور داشتند.

جناب آقای رحیمی، کارشناس ارشد در رشته غذا و نوشیدنی از پردیس دانشگاه شریف در کیش، با ۳۴ سال تجربه در حوزه تشریفات غذا و نوشیدنی، سهم بزرگی در صنعت هتلداری دارند. ایشان در مسابقات Good Food در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ رتبه‌های اول و دوم را کسب کرده‌اند. همچنین، آقای رحیمی به عنوان مشاور در راه‌اندازی هتل‌های معتبر همچون هتل ۵ ستاره آراز نوشهر، هتل داریوش کیش، هتل آرم کیش، هتل مارینا پارک و شایان جزیره کیش و اینترکونتیننتال قطر نقش داشته‌اند.

محورهای اصلی جلسه شامل معرفی ساختار و بخش‌های مختلف مرکز، تبیین ضوابط و قوانین آموزشی، انضباطی و فرهنگی، و آشنایی دانشجویان با فرآیندهای مرتبط با آموزش و ثبت‌نام بود. در این برنامه، آقای دکتر مختارزاده (رئیس مرکز)،جناب آقای مهندس پوربابایی (معاون فرهنگی) ،جناب آقای باقری (معاون آموزشی) و ، ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان، نکات مهمی در زمینه رعایت نظم، مسئولیت‌پذیری و نقش دانشجو در پیشبرد اهداف آموزشی و فرهنگی دانشگاه بیان نمودند.

جناب آقای رحیمی نیز با سخنرانی خود، به تشریح تجربیات و نقش مهم دانشجویان در ارتقای کیفیت آموزشی و فرهنگی دانشگاه پرداختند. ایشان همچنین از اهمیت تعامل سازنده میان دانشجویان و اساتید در فرآیند یادگیری و تحصیل تأکید کردند و بیان داشتند که دانشگاه باید فضایی برای رشد و شکوفایی استعدادهای جوان فراهم آورد.

در پایان برنامه، فضای صمیمانه‌ای فراهم شد تا نودانشجویان ضمن تعامل بیشتر با یکدیگر، نخستین روز حضورشان در محیط دانشگاهی را با خاطره‌ای خوش و دل‌نشین به پایان برسانند.